Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde se můžete vypsat ze svých přání, co byste chtěli na těchto stránkách najít nebo  vylepšit. Vaše názory jsou vždy inspirací.

Obrazek

 

Kritika, pakliže je opravdu věcná, je mile vítána. Veškeré vulgarizmy budou samozřejmě mazány. Berte to prosím na vědomí.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Něco víc

(KKlein, 21. 8. 2009 17:14)

Ahoj tady jeden z velkých fanoušků Kačera donalda a dalších. Dlouho, opravdu dloho jsem hledal web s informacemi a dalšími věcmi. To dlouhé hledání mi vynahradil tvůj blog. Je vážně super. Chtěl bych nabídnout malou pomoc. Kámoš mi sehnal 100 dílů Kačeřích příběhů. Nevím kolik jich je ale tyhle bych ti chtěl poskytnout.

donald

(lladda, 9. 6. 2009 1:04)

AHOJ! :) Jsem moc rád, ze se vam tu libi! Dekujeme i za dlouhy prispevek!
Velmi me potesilo (jestli jsem to spravne pochopil), ze se pracuje na serialu QUACK PACK! Moc se na nej uz tesim a snad bude nasazen do Tv treba hned po prazdinach! :)
Kazdopadne gratuluji k ziskani skvelych dbingovych roli! Musi to byt dost narocne dabovat Donalda! Rad bych s Vami podiskutoval - tak pokud je to mozne, napiste prosim na nas mail disney.team@centrum.cz - muzeme pak pripadne neco zajimaveho pridat sem na stranky! Dekuji!

Disneyho svet je vazne UCHVATNY, SKVELY A PLNY KOUZEL! Stranky jsou (nejen) pro fanousky tohoto genia a stale je spousta veci, ktere by sem meli postupne pribyvat!

Hodne stesti i Vam! :)

P.S: Prituknete si s Donaldem na jeho narozeninach i za nas! :) Diky!

kačer donald má dnes 75

(pavel franek, 8. 6. 2009 22:28)

Jedno VELIKÉ Ahoj Všem příznivcům Kačerova a vůbec Všem co mají rádi Magické jméno - DISNEY !

Již delší dobu nakukuji na tyto skvělé stránky,které jsou vážně NEJ na naší NETsíti.
Tedy abych se malinko v úvodu představil , protože již delší dobu tj. asi od let 1997 po současnost mi byla dána důvěra Disneyho společnosti,dabovat alespoň pro mne nejmilejší postavičku-kačera donalda,rád bych osvětlil (a malinko poopravil:))některé skutečnosti.
Ale vše pěkně popořádku.
Po odvysílání reklamního šotu televize NOVA v roce 1996 ,kdy běžela nabídka možnosti zůčastnit se konkurzu ,po velikém přemlouvání mé tehdy dvanáctileté dcerky,jsem si řekl ,no dobrá alespoň to zkusím. Vždyť vlastně je to jako v životě: NEJHORŠÍ JE NESKUSIT !!!Sám jsem byl tehdy velice přesvědčen,že karty jsou již předem rozdány(pražským umělcům:()a rozjel se do Prahy ,tehdy ještě na ateliéry Barrandov.Ale ouha, vše bylo malinko jinak.
Konkurzu se k mému překvapení účastnili i samotní zástupci Disney společnosti a Ti rozhodovali o verdiktu. Souhlasím třeba i s názorem ,že by i paní Bohdalové bylo lépe rozumět svým velmi parádně Křemílkovským hlasem, ale donald je jen jeden.....
........teď hodně přeskočím a jen mohu dopsat , že také rád vzpomínám na některé režiséry se kterýni jsem dělal a začal bych u paní Jindřišky Švecové(vysílala TV Prima starou klasiku grotesky) ,Jiřího Kvasničku (Quack Pack teenagery ďulík,bulík,kulík-ještě se nevysílalo,máme hotovo asi 60-dílů) ,Jirka Strach (vše co je na DVD od Tří mušketýrů snad až po Myšmaš) TADY BYCH SE MALINKO POZASTAVIL,neboť můj hlas v Myšmaši je až někde od 34-36 dílu,tady se pokusilo JAKÉSI "podsvětí" prosadit do role pana Karla Kasala .Vážně byl jsem tím hodně zklamán a ani mi to do dnešního dne nikdo nevysvětlil,proč ? asi proto ,že pan Kasal byl v té době ředitelem pražského věhlasného rádia.A ruka ruku myje.Jsou to ale jen mé doměnky... a myslím si o tom své.

Málem bych Také zapomněl na PANA režiséra Zdeňka Štěpána(Mickeyho Klubík a staré grotesky),asi ten nejlepčí,co je člověk na správném místě,spoustu trpělivosti,a pohody moc mi dal, chtěl bych alespoň takto skrytě poděkovat právě jemu.

Ale proč Vám o tom všem tady vlastně píšu ? Protože
Je fajn , že jste , a že žijete jako mnoho nás i z těch starších , pro které je třeba taková Sněhurka a sedm trpaslíků KOUZLEM co nikdy neumírá.

přeju hodně fanoušků . pavel franek.


Prvé seriály

(Denisa, 11. 11. 2008 12:33)

Chcela by som vidieť na tejto stránke aj staré seriály od Walta Disneyho. Tie prvé boli aj tak najlepšie

Donald Duck Family Tree

(danius97, 30. 10. 2008 20:40)

Nebylo by špatné vidět něco takového v češtině

Husa 1

(Zdeno, 20. 9. 2008 12:19)

Ahoj, moc děkuji za Zlatou husu 2, nebylo by možné dát sem i první část? Moc prosím :-)

Znělka

(lladda, 2. 8. 2008 10:05)

Ahoj! Znělka z Kačeřích příběhů tu samozřejmě je. Dokonce v několika verzích! :)

kritika

(kilosh, 31. 7. 2008 12:41)

pekne pohadky ma disney
pekny mas web
ale skoda ze tu neni znelka kacerov

Disney

(djuj, 16. 7. 2008 16:48)

Řekl bych, že jste spíš Disney classic nadšenci ;) a to z vás dělá správný lidi :)

Děkujeme!

(lladda, 6. 6. 2008 20:35)

Děkujeme za zařazení do hlasování! Vaše stránky jsou také moc krásné - asi nejlepši české stránky o Disney filmech! :)

Soutěž o nej Disney web

(lady.cats, 6. 6. 2008 19:01)

ahoj, jen bych Vám chtěla oznámit, že na našem webu již probíhá hlasování o nej Disney web, do kterého jste se přihlásili. Jinak to tu miluju, skvělá stránka. Na tu nikdo zatím nemá a ani mít nebude :)

http://magical-disney.ic.cz

Disney

(Monča, 30. 5. 2008 21:22)

Disney má moc hezký pohádky! Mám ho nejradši

Taky

(Vendulka, 11. 6. 2007 15:52)

Ahoj, taky jsem si nedávno chtěla dělat své vlastní stránky o DISNEY, ale pak jsem narazila na ty vaše a řekla jsem si, že to asi nemá cenu, je to tu super, sice by to chtělo ještě něco vychytat, ale je to fajn.

ahoj

(johana, 20. 5. 2007 20:23)

ahoj, vlastní www.disneyatd.wz.cz

chtěla bych jen říct, že jsem nikdy ten nový dabing neslyšela. A ani nechci. Zkazilo by mi to všechny vzpomínky :-( Mám skoro všechny díly na VHS se starým dabingem, proto ten nový snad ani slyšet nechci :-((

best

(standart, 6. 5. 2007 8:46)

Mickeyho klubik je best

Diky :)

(lladda, 5. 5. 2007 17:07)

Diky za pochvalu. To potesi. Tve stranky jsou taky moc hezke!

Nádhera!

(cammy, 5. 5. 2007 13:04)

Co říct, jsem dojatá! Vůbec jsem nevěděla o takové úžasné stránce a tak bezvadným týmem. Prolezla jsem to tu všechno, a musím říct, že je to tu fakt nádherný. Jdu si vás přidat do Disney Affiliates a určitě mě tu ještě uvidíte ;)
http://magical-disney.ic.cz

Soutěž

(Dušan, 17. 4. 2007 9:35)

Ani mi to netrvalo moc dlouho a chyby v článcich jsem našel. Tak jen doufám, že vyhraju. Gumidky mám moc rád a rád bych je zase viděl. Ahoj!

Download

(Czecmht, 10. 4. 2007 20:39)

Vsem doporucuju stahnout program Rapget, pres neho se stahuje bez problemu skoro ze vsech linku.

Hlášky

(Jan Riedl, 8. 4. 2007 10:00)

Doplnil jsem vám hlášku a popis od rychlé roty...


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »